google-site-verification=qwMrQRO8X8JHT4rvQ-c672YcLDgPPN-baP455lj4IWE
پستانک ارتودنسی ژله ای یکی از محصولاتی است که برای ایجاد رضایت خاطر در نوزادان طراحی می شود. پستانک های ژله ای مطابق با شکل دهان نوزادان طراحی شده اند. باید بگوییم که پستانک ژله ای به منظور جلوگیری از ناهنجاری های دندانی ساخته و طراحی شده است. زیرا دندان های شیری افراد زمینه ساز برای دندان های دائمی به شمار می آیند. همچنین محصول پستانک ژله ای باید به صورتی باشد که در عملکرد و رشد دندان ها اختلالی ایجاد نکند. در ادامه با مجله کرج اورتو همراه باشید تا بیش تر با پستانک ژله ای نوزاد و قیمت پستانک ژله ای آشنا شوید.
عمل مکیدن انگشتان از سنین جنینی انجام می شود زیرا این کار به نوزادان احساس آرامش و امنیت می بخشد به خاطر همین بنا به نظر متخصصان ارتودنسی، استفاده از پستانک در سال های نخست زندگی نوزادان، هیچ گونه محدودیتی ندارد. اما این امر نباید جایگزین شیر دادن به نوزاد و نوازش کردن او بشود. طبق تحقیقات به دست آمده، استفاده از پستانک برای نوزادان نارس می تواند زمان نگه داشتن آنها در بیمارستان را تا یک هفته کاهش دهد.
پستانک ژله ای در اندازه های مختلفی طراحی می شود که به چهار گروه ۰ تا ۳ ماهه، ۳ تا ۶ ماهه، ۶ تا ۱۸ ماهه و ۱۸ تا ۳۶ ماهه تقسیمبندی میشود؛ تا نوزادان به راحتی بتوانند آنها را در دهان خود نگه دارند.
استفاده طولانی مدت از پستانک، ریسک بروز ناهنجاری های فک و دندان را افزایش می دهد. کجی یا جلوزدگی دندان ها و عدم وجود تقارن میان فک ها از جمله اختلالات شایع استفاده از پستانک به حساب می آیند.
پستانک های ارتودنسی در بالا گرد و در پایین صاف است تا باعث حفاظت از شکل کام و فک نوزاد شود در طراحی آن سعی شده شکل سینه مادر داشته باشد و طی مکیدن نوزاد، فشار را از روی لثه ها و دندان های در حال رشد بر دارد به همین علت هیچ گونه آسیبی به دندان ها و فک نوزاد وارد نمی کند.
مطالعات نشان داده است که استفاده از پستانک های ارتودنسی کمتر می تواند باعث اپن بایت یا اوربایت در کودکان شود. پس حتی اگر پستانک کودکتان پستانک ارتودنسی باشد در مصرف آن محدودیت ایجاد کنید و فقط تا سن 1 الی 2 سالگی به کودک اجازه استفاده از آن را بدهید.
ذکر این نکته لازم و ضروری است که اگر نوزادتان از مصرف پستانک خودداری می کند این امر را به او تحمیل نکنید زیرا نه تنها باعث آرامش نوزاد نمی شود بلکه سلامت روان او را ممکن است به خطر بیندازد.
همان طور که می دانید پستانک ها در طرح ها، رنگ ها و سایزهای مختلفی ساخته و طراحی می شوند. شرکت های بسیاری مشغول ساخت و طراحی این پستانک های ژله ای هستند. باید بگوییم که پستانک به دلیل ارتباط مستقیمی که با دهان کودک و یا نوزاد شما دارد می تواند نقش بسیار موثری در سلامت کودک داشته باشد. به همین دلیل است که توصیه می شود همیشه پستانکی را بخرید که از مرغوب ترین و با کیفیت ترین مواد تهیه شده است.
همان طور که گفتیم پستانک در دوران کودکی و نوزادی بسیار کاربردی است. پستانک ها عمدتا از یک لایه ی ژله ای یا سیلیکونی برای مکیدن ساخته شده اند. ویژگی های یک پستانک خوب عبارتند از:
انواع پستانک ارتودنسی عبارتند از:
بیشتر بخوانید: چرا ممکن است کودک شما به جراحی ارتودنسی نیاز داشته باشد؟
پستانک سیلیکونی به صورت یک در میان از اکسیژن و لاتکس تهیه شده است که به شکل زنجیر به یکدیگر متصل هستند. از ویژگی های این نوع پستانک می توان به ضد آب و اکسایش بودن، فعالیت کم مواد شیمیایی، مقاومت بالا در دمای بالا یا پایین و بدون بو و مزه بودن آن اشاره کرد. پستانک های ارتودنسی سیلیکونی در مقایسه با پستانک لاتسکی دوام بیشتری دارند. این نوع پستانک دارای منفذ هایی است تا بتوانید به راحتی آن را استریل کنید؛ به همین جهت باعث افزایش میزان سلامت نوزاد می شود.
این نوع پستانک اگرچه نرمی و انعطاف بالایی دارد، اما ممکن است برای سلامت کودک مضر باشد؛ زیرا هنگام در آوردن دندان، این امکان وجود دارد که نوزاد آن را بکند؛ همچنین بعضی کودکان ممکن است به این جنس پستانک حساسیت داشته باشند؛ بنابراین این پستانک برای کودکانی که آسم یا آلرژی دارند یا دچار مشکلاتی در سلول مغز یا مشکلات ادراری و مثانه هستند، انتخاب مناسبی نیست.
پستانک ارتودنسی فوایدی دارد، از جمله:
انواع پستانک های ارتودنسی عبارتند از:
از میان پستانک های نام برده شده، پستانک بادامی شکل از محبوب ترین پستانک های ارتودنسی است؛ زیرا این نوع پستانک با کام و دهان نوزاد همخوانی دارد و استفاده از آن برای نوزادان راحت تر است.
مزیت مهم پستانک های ارتودنسی این است که حتی اگر نوزاد پستانک را به صورت واژگون بر دهان خود بگذارد، هیچ گونه آسیبی به ساختار فک و سقف دهان نوزاد وارد نخواهد شد.
پستانک ارتودنسی، ویژگی های خاصی دارد، از جمله:
جهت نگهداری و استفاده از پستانک ارتودنسی ژله ای، به نکات زیر توجه کنید.
بیشتر بخوانید : آشنایی با مشکلات ارتودنسی کودکان (8 مشکل رایج ارتودنسی)